Er du på udkig efter en dildo, der kan give dig den ultimative nydelse, er en dragon dildo et godt bud. På Dildoguiden.dk har vi samlet et bredt udvalg af dragon dildoer, som kan pifte dit sexliv op, og du kan blandt andet vælge mellem dildoer i flere forskellige materialer såsom gummi og silikone.

En dragon dildo er et frækt alternativ til en ægte penis og kan bruges af alle. Elsker du at onanere, men mangler du en rekvisit, der kan fylde dig helt ud, er en dildo den perfekte erstatning for den ægte vare. En dragon dildo er også et lækkert legetøj, hvis du og din partner trænger til at pifte jeres sexliv lidt op. Mange mænd tænder på at se deres kæreste lege med en dildo, og det kan uden tvivl sætte ekstra kulør på lagengymnastikken at tage en dragon dildo med i seng. Det kan give jeres sexliv en helt ny dimension at inddrage en dildo og eksperimentere lidt med hinandens kroppe på en anden måde, end I er vant til.

Kun fantasien sætter grænser, når du har en dildo i tasken eller i sengebordsskuffen. Du kan lege med den, bruge den til solosex eller lade din partner penetrere dig med den. Da du kan vælge mellem et væld af dildoer i forskellige materialer og med forskellige funktioner, anbefaler vi dig, at du eksperimenterer lidt, så du finder den dildo, der giver dig den største nydelse. Måske foretrækker du en dildo i silikone fremfor en gummidildo med sugekop? Det er vanskeligt at vide, før du har prøvet dem. Fordelen ved at afprøve forskellige dildoer er desuden, at du så har et større udvalg til rådighed, når du og din partner skal hygge jer sammen.

Føl dig sikker under sex

Det er vigtigt, at du føler dig tryg, mens dig og din partner afprøver sexlegetøj. Det kan være en god idé at prøve dig frem selv, inden du tager andre med ind i legen. Du kender din krop bedst og ved, hvilken dildo der giver dig størst nydelse. Om det er en dragon dildo eller en anden type dildo, så forsøg dig frem, til du føler dig sikker med legetøjet. Sex er sjovest, når du har det rette sexlegetøj ved hånden – feks en dildo. Prøv dig frem, og overgiv dig til nydelsen igen og igen.