Da der findes et utal af forskellige dildoer og vibratorer, kan det være svært at gennemskue hvad forskellen er. Så hvad er forskellen egentligt?

Kort fortalt, så kan en dildo vibrator bruges til at stimulere din skede, klitoris eller dit anus med vibrationer. Vibrationerne kommer af én (eller flere) lille motor. En dildo vibrator er batteridrevet og kan enten fås med almindelige batterier eller med genopladelige batterier.

Typisk fås en dildo vibrator med forskellige vibrationsstyrker og/eller vibrationsmønstrer, som du selv kan betjene og indstille efter dine behov. En dildo vibrator er altså ikke lydløs, hvilken kan være en af ulemperne, hvis man har en roomie med gode ører.

For nogen kan det være vibrationerne, der skal til for, at opnå skønne orgasmer. For andre kan det være forstyrrende, og måske endda for meget af det gode. Hvis det er sådan man har det, så vil en dildo nok være et bedre valg. Dildoer fås, ligesom dildo vibratorer, som mange forskellige typer og slags. En dildo kendetegnes ved, at den stimulerer din skede eller dit anus med penetrering.

En essentiel forskel på dildoer og dildo vibratorer er også, at dildo vibratorer ofte er dyrere.

Så hvad skal man vælge?

Har man ikke har erfaring med hverken dildo vibratorer eller dildoer, kan man jo altid starte ud med en dildo vibrator. En dildo vibrator kan jo også nydes slukket, hvis du finder ud af, at vibrationer ikke tiltaler dig så meget. Det kræver selvfølgelig af dit budget kan bære det. Hvis du allerede ved, at vibrationer ikke lige er dig, så vil en dildo højst sandsynligt være et bedre valg.

Nedenfor har vi samlet tre dildoer og tre dildo vibratorer, som vi bestemt mener er et forsøg værdigt.

Husk man kan købe sexdukker til kvinder.