Der findes mange forskellige præventionsformer, der gør, at man kan dyrke sikker sex. En af dem er brugen af kondomer, og en anden er at dyrke sex med sig selv og/eller en partner via brugen af en lækker og naturtro dildo. Selvom vi i Danmark er vant til mange vindomsuste og kolde måneder om året, er der ingen grund til at sætte dit sexliv ud i kulden. Der er masser af muligheder for at krydre det og varme det op med lækre dildoer. I det følgende vil vi se nærmere på begge muligheder for at dyrke sikker sex med eller uden en partner.

Kulørte dildoer

Der findes en rig variation af lækre og naturtro dildoer, der kan både det ene, det andet og det tredje. Det er et spørgsmål om smag, behag og præferencer, der afgør valget af den helt rigtige dildotype. Disse dildoer har en indsættelig længde, der spænder mellem 18 cm. og 34 cm. Man kan mæske sig i et kæmpe udvalg af muligheder indenfor dildoer, der udgør både de store dildoer, dvs. dem, der hedder ”mega dildoer” og op til de helt store modeller, der hedder giant dildoer og heste dildoer. I den ”store” kategori findes der også modellen ”ekstra lange dildoer”. Udover selve størrelsen og udseendet, er der også skabt dildoer til både dem, der er nybegyndere på området og til dem, der er vant til at bruge en dildo, og som ønsker en ”større” udfordring.

Dildoer som læring mellem parrene

Disse dildoer kan både bruges alene eller sammen med en partner. De er ideelle til at skabe en tryg læringsatmosfære, hvis kvinden for eksempel gerne vil vise manden nogle ”moves”, som han senere kan ”prøve af” i samspil med kvinden. Dette kan være parrets nye, lækre legetøj, der gør det nemt og illustrativt for begge parter, hvordan man ønsker, at det skal være i samspil med partneren.

Dyrk sikker sex med kondomer

Når parret har leget med dildoen, og er klar til at prøve det af i praksis, kan de vælge at bruge kondom til selve akten. Når de skal vælge det helt rigtige kondom, kan de se et stort udvalg her, og lade sig inspirere af de mange modeller. Et sådant kondom kan sagtens indgå som en sjov del af forspillet sammen med dildoen, hvor man sågar kan kombinere de to ting på sjoveste vis. Det er kun fantasien, der sætter grænser.