Sexlegetøj mand

Mænd er mindst lige så komplicerede i forhold til sex som kvinder er, det kræver måske bare lidt mere arbejde at finde frem til hvad du synes er lækkert.

Når det kommer til sexlegetøj til mænd, så er udvalget og variationen i det eksploderet over de seneste år, det lader til at mænd også ønsker sig noget at lege med, der kan gøre oplevelsen af sex bedre, og det både med sig selv og andre.

For det ikke skal være løgn, så er det ikke kun legetøj, men også dukker og møbler der er med i sortimentet, så bliv ikke overrasket hvis du finder noget du aldrig har set før.

Spændende men stadig anonymt

Hvis du gerne vil lege, og bestiller varer hjem over nettet, så er der ingen der kommer til at vide hvad det er du køber, eller rettere, det fremgår ikke af pakningen hvem der afsender det, så du kommer ikke til at blive udstillet på nogen måder.

Din kontoudskrift vil heller ikke bære præg af købet, i og med at der vil stå ”anonym sælger” på købet, så du kan være helt sikker på at der ikke er nogen der ser det.

Derfor kan du være nysgerrig og få stillet dine lyster, helt uden at involvere andre i det, hvis det er det du ønsker, og på den måde kan du finde ud af hvad du er til, måske før du inviterer andre ind i legen.

Er du kvinde og vil du gerne overraske din mand?

Det med sexlegetøj til mænd, det kan kvinder også købe, og hvorfor dog ikke, hvis I lever i et fast parforhold, og trænger til lidt spænding og udvikling i det, så kan du sagtens som kvinde introducere noget legetøj øremærket manden.

Du kan sagtens vælge noget der kan stimulere jer begge, hvor penisringe kan nævnes, som værende både noget dekorativt og noget der virker på begge parter under samleje.

I kan også få noget der er godt under opvarmningen, både fysisk og æstetisk, fordi oplevelsen også ligger i det visuelle, men det kan absolut pirre jer begge både før og under akten.

De klassiske typer er der naturligvis også, det gælder kondomer, der altid er en god idé, men glidecremer kan også hjælpe til en god oplevelse, og det både alene, og sammen med andre, og i kombination med legetøjet.

Husk altid at holde god hygiejne, både personligt og med legetøjet.